De lat ligt hoog in ons veld. Iedereen heeft verwachtingen bij passend onderwijs en de route naar inclusiever onderwijs. Hoe hoog leggen wij de lat? En voor wie leggen we de lat? Voor onszelf, voor onze collega’s, onze partners? Hoe hoog laten we de lat leggen en door wie? Doen wij dat zelf? Doet het ministerie dat? Of leggen onze collega’s, samenwerkingspartners of de ouders de lat? Wat helpt ons daarbij? En hoe geven we de polsstok vorm? Op 2 en 3 november draait het tijdens de 24-uursnetwerkbijeenkomst voor en door leidinggevenden samenwerkingsverbanden om deze vragen.

Twee geweldige sprekers zijn aanwezig om ons te inspireren, te prikkelen en om ons aan het denken te zetten. Op 2 november is voetbalcoach Foppe de Haan onze spreker en op 3 november is prof. dr. Patrick Kenis, hoogleraar Public Governance aan de Universiteit van Tilburg en Adjunct Professor aan de Vienna University of Economics and Business, de hele ochtend aanwezig om ons te begeleiden.

Avondprogramma
Dit jaar halen we het maximale uit de 24-uren die wij tot onze beschikking hebben. Op 2 november is er ook een avondprogramma. Het diner maakt onderdeel uit van het programma en na het diner hebben we een verrassingsactiviteit waar je niet mag ontbreken! Aangezien we dit jaar een locatie aan zee hebben, kunnen we al wel verklappen dat een strandwandeling dit jaar niet ontbreekt.

Ontmoeten
De 24-uursnetwerkbijeenkomst is een traditie. Deze twee dagen in het jaar zijn hét moment om jouw collega’s te ontmoeten. Het netwerken maakt dan een belangrijk onderdeel uit van het programma.

Data en tijden

  • Donderdag 2 november 2023 van 12.30 tot 23.00 uur (aansluitend aan de ALV van het Netwerk LPO en sectorraad swv vo)
  • Vrijdag 3 november 2023 van 9.00 tot 13.00 uur, met aansluitend lunch
     

Locatie

Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee

Voor wie

De directeur- (bestuurder) van het samenwerkingsverband | Dus één persoon per samenwerkingsverband

Kosten

De kosten van de 24-uursbijeenkomst bedragen dit jaar 240,00 euro inclusief 21% btw. Dit bedrag is inclusief diner met twee drankjes. Wil je overnachten, dan kan je hiervoor een hotelkamer reserveren. Het is ook mogelijk te kiezen voor twee overnachtingen.

Aanmelden

Direct aanmelden