Graag nodigen wij de leden van de VO-raad uit voor de Algemene Ledenvergadering die plaatsvindt op woensdag 29 en donderdag 30 november 2017 in het Miele Experience Center in Vianen. Minister Slob komt kennismaken met de sector. U kunt ook met de minister in gesprek tijdens de borrel en het diner op woensdag 29 november. Naast de reguliere vergadering, interessante sprekers en verdiepende gesprekken tussen deelnemers is er ruim de mogelijkheid om te netwerken tijdens onder andere een exclusief diner op woensdag.

Woensdagmiddag vanaf 16:00 uur gaan wij met elkaar en met de minister in gesprek over de plannen van het nieuwe kabinet. Donderdagochtend staan onder andere een rondetafelgesprek over het lerarentekort, de begroting, het jaarplan en het regeerakkoord op de agenda.

Data

Woensdag 29 en donderdag 30 november, inclusief overnachting. Het programma begint woensdag om 16.00 uur. Het diner met sprekers begint om 18.00 uur. Op donderdag loop het programma tot 12.30 uur en wordt afgesloten met een lunch.

29 november

16.00 uur
De plannen van Rutte III voor het vo

Minister Arie Slob komt kennismaken met de sector. Ook tijdens de borrel en het diner kunt u in gesprek met de minister. 

18.00 uur
borrel met aansluitend diner (met gastspreker Ap Dijksterhuis)

Gastspreker Ap Dijksterhuis, hoogleraar Sociale en Culturele Psychologie over 'Geluk op school'.

30 november

9.00 uur
Rondetafelgesprekken over het lerarentekort

Inleiding door Nienke Meijer (voorzitter CvB Fontys en bestuurslid Vereniging Hogescholen)

10.30 uur
Algemene Ledenvergadering

(agenda wordt toegezonden)

12.30 uur
Lunch en afsluiting

Locatie ALV

Miele Experience Center, De Limiet 2, Vianen. Aanmelden voor de Algemene ledenvergadering kan via het online formulier.

Locatie overnachting

Van der Valk Hotel Vianen, Prins Bernhardstraat 75, Vianen. Let op: indien u gebruik wenst te maken van een overnachting, dan dient u deze zelf te boeken via de unieke aanmeldlink.