Voor functionarissen gegevensbescherming in het funderend onderwijs is binnen het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy een kennisgroep opgericht. Hier kunnen zij onderling nieuws, kennis, documenten en ervaringen uitwisselen. De kennisgroep komt op 1 oktober weer online bij elkaar.

De Kennisgroep FG is opgericht om inhoudelijke en specifieke po/vo onderwerpen een plek te geven binnen het Netwerk IBP. De bijeenkomsten van de kennisgroep worden vier keer per jaar georganiseerd en worden ondersteund door Kennisnet, SIVON, de PO-Raad en de VO-raad. 

Praktische informatie bijeenkomst 1 oktober

  • Datum en tijd: 1 oktober 2024, van 15:30 - 17:00 uur
  • Locatie: Online - MS Teams
  • Kosten: geen
  • Voor wie: FG’s die werken bij een schoolbestuur in het po of vo
     

Aanmelden 

Voor bijeenkomsten van de kennisgroep is het een vereiste dat je lid bent of wordt van het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo. Je dient je vervolgens aan te melden met het e-mailadres van een schoolbestuur, zodat alleen FG’s deelnemen die in het funderend onderwijs actief zijn.

Over het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo

De afgelopen jaren is informatiebeveiliging en privacy (IBP) steeds belangrijker geworden in het primair en voortgezet onderwijs. Omdat IBP ingewikkelde materie kan zijn, helpt het vaak om samen te werken. Daarom komt het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo 3 tot 4 keer per jaar samen op netwerkbijeenkomsten. Het netwerk is dé plek om met collega’s die zich bezighouden met IBP, kennis en ervaringen te delen. Het netwerk is van de schoolbesturen zelf. Kennisnet, SIVON, PO-Raad en VO-raad bieden informatie en ondersteuning. Interesse in het Netwerk IBP? Meld je aan voor het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo