In het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo van Kennisnet wordt een speciale kennisgroep voor functionarissen gegevensbescherming opgericht: Kennisgroep FG. Op 28 maart is de online startbijeenkomst van deze kennisgroep.

Tijdens de startbijeenkomst op 28 maart wordt de Kennisgroep FG nader toegelicht, wordt input opgehaald waar FG’s behoefte aan hebben en worden de actualiteiten besproken op het gebied van privacy.

Kennisgroep FG

De Kennisgroep FG is opgericht om inhoudelijke en specifieke po/vo onderwerpen een plek te geven binnen het Netwerk IBP. De bijeenkomsten worden ondersteund door Kennisnet, SIVON, de PO-Raad en de VO-raad. De Kennisgroep FG is onderdeel van het Netwerk Informatiebeveiliging en Privacy po/vo (IBP). Vier keer per jaar worden er aparte bijeenkomsten georganiseerd waarin nieuws en ervaringen worden gedeeld. Er vindt een terugkoppeling plaats vanuit de Kennisgroep FG op de reguliere netwerkbijeenkomsten van het Netwerk IBP, zodat kennis en nieuws breder wordt gedeeld dan alleen met de FG’s.

Voor wie?

De startbijeenkomst is toegankelijk voor FG’s die werkzaam zijn bij een schoolbestuur in het primair of voortgezet onderwijs, ook als je nog niet aangesloten bent bij het Netwerk IBP.

Let op! Voor de volgende bijeenkomsten van de kennisgroep is het een vereiste dat u lid bent of wordt van het Netwerk IBP.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden met het e-mailadres van een schoolbestuur zodat alleen FG’s deelnemen die in het funderend onderwijs actief zijn. Aanmelden voor deze startbijeenkomst kan via onderstaande link. Vanaf 28 maart kunt u zich aanmelden voor de Kennisgroep FG. Deelname is gratis.

Direct aanmelden