Op 4 maart organiseert het bestuur van regio Oost een bijeenkomst waarbij u met collega’s in gesprek kunt gaan over het discussiestuk ‘De Toekomst van ons onderwijs’.

Een brede coalitie van onderwijsorganisaties* lanceerde op 21 januari jl. dit discussiestuk, met daarin voorstellen voor groot onderhoud aan het Nederlandse onderwijssysteem. Het discussiestuk is nadrukkelijk geen definitief stuk, maar een startpunt voor een gesprek. De organisaties willen - binnen en tussen onderwijssectoren, met partners buiten het onderwijs en met de samenleving – een brede dialoog starten over aanpassingen en vernieuwingen die nodig zijn om de uitdagingen in het onderwijs het hoofd te bieden. Denkt u tijdens deze regiobijeenkomst mee?

Datum en tijd

Woensdag 4 maart 2020, van 15:00 tot 17:30 uur

Locatie

Veluws College Cortenbosch, Pr. Beatrixlaan 259, Apeldoorn

Programma

  • 15:00 uur: Bespreken actualiteiten (voortgezet onderwijs breed) en inleiding door Paul Rosenmöller, voorzitter van de VO-raad.
  • 15:30 uur: Paneldiscussie met drie gasten die zullen reflecteren op het discussiestuk vanuit hun eigen invalshoek. Een van de gasten is Albert Strijker, voorzitter College van Bestuur van Dunamare Onderwijsgroep met 23 vo-scholen. Hij is nauw betrokken geweest bij de aanloop naar het discussiestuk.
  • 16:15 uur: Deelnemers in gesprek.
  • 17:00 uur: Afronding met eenvoudige maaltijd.
     

Aanmelden en kosten 

Aanmelden kan tot en met 29 februari a.s. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 

Direct aanmelden