Zoals de naam van de conferentie al verklapt, draait het op 5 oktober om overgangen. Zeker voor leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte zijn overgangen, bijvoorbeeld van po naar vo of van ISK naar regulier onderwijs, kwetsbare momenten in de (school)loopbaan. Wat kunnen scholen i.s.m. samenwerkingsverbanden en partners doen om de overgangsmomenten te ondersteunen?

Tijdens deze conferentie van het Steunpunt Passend Onderwijs, de LBBO en BiOND buigen we ons over de vraag hoe we echte aandacht kunnen geven aan alle leerlingen bij hun volgende stap. Gedurende deze interactieve dag doe je nieuwe inzichten op en leer je van en met collega’s uit het hele land en uit alle geledingen, van kinderopvang tot en met mbo/ho.

Sessies

In de verschillende sessierondes kun je kiezen uit 13 sessies. De sessies bieden een breed scala aan onderwerpen, uiteenlopend van 'didactische overgang', 'perspectief van ouder en leerling', '10-14 scholen' tot 'privacy en gegevensdeling'. Kortom, er valt zeker iets te kiezen. Bij inschrijving kun je direct aangeven welke sessies je wilt volgen. Lees in het programmaboekje aan welke sessies je kan deelnemen.

Praktische informatie

  • Wanneer: 5 oktober 2022
  • Tijd: 9.30 – 16.00 uur
  • Waar: De Woonindustrie in Nieuwegein
  • Voor wie: (intern) begeleiders en ondersteuningscoördinatoren uit scholen ko-po-vo-mbo-ho
  • Kosten: 100 euro inclusief btw
Direct aanmelden