Op zoek naar nieuwe ideeën om te werken aan internationalisering, (wereld)burgerschap en vreemde talenonderwijs? Kom dan op 23 september 2022 naar dé conferentie voor internationalisering en wereldburgerschap van Nuffic.

Hoe kun je verantwoord en betekenisvol internationaliseren? Op welke manier draagt dit bij aan de ontwikkeling van leerlingen? Welke rol spelen taal en wereldburgerschap? Hoe ga je goed om met meertaligheid? Deze thema’s staan centraal. De conferentie is een dag waarop je volop praktijkideeën opdoet en met andere scholen ervaringen kunt uitwisselen, zodat internationale leeropbrengsten duurzaam en structureel worden.

Wat kun je verwachten?

  • Twee workshopsrondes vol praktische workshops op het gebied van onder andere wereldburgerschap, Content and Language Integrated Learning (CLIL), meertaligheid, diversiteit en inclusie, samenwerken met scholen en leerlingen in het buitenland, de Sustainable Development Goals (werelddoelen voor duurzame ontwikkeling) en nog veel meer.
  • Volop ruimte voor ontmoeting, netwerken en het delen van ervaringen.
  • Een informatiemarkt met uitgevers en andere partijen op het gebied van internationalisering, taal en wereldburgerschap.
  • Inspirerende sprekers als Marjolijn van Heemstra en Ronald Hünneman en een rondetafelgesprek met onderwijsprofessionals.
     

Lees meer over het programma op de website van Nuffic.

Datum en tijden

Vrijdag 23 september 2022, van 8:30 tot 17:00 uur

Locatie

Postillion Hotel, Bunnik

Voor wie?

Deze dag is gericht op leraren en schoolleiders uit het primair en voortgezet onderwijs. Andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom.

Kosten 

  • 150 euro voor 2 deelnemers van scholen die lid zijn van het netwerk tweetalig onderwijs (tto) of het Global Citizen Network;
  • 150 euro per reguliere deelnemer.


Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

Aanmelden

Direct aanmelden