Op 16 maart organiseert het Platform-TL (theoretische leerweg) de online conferentie 'Taking the Next Step' over de nieuwe leerweg en de aankomende curriculumverandering. Daar is inmiddels een nieuw dimensie bij gekomen: Wat heeft de coronacrisis gedaan met ons onderwijs en zeker ook met ons leiderschap? Meer dan ooit komt de vraag naar voren ‘Waartoe is er onderwijs?’

Om het interactief te houden hebben we als werkwijze voor deze conferentie gekozen voor een combinatie van workshops en tafelgesprekken. We starten gezamenlijk met een tafelgesprek waar Bas Haring (hoogleraar en volksfilosoof), Sander Heijne (onderzoeksjournalist en historicus) en Huibert de Jonge (directeur ’t Ravelijn in Steenbergen) onder leiding van host Marijn de Vries (journalist en voormalig prof wielrenster) met elkaar in gesprek gaan over de vraag waartoe is er onderwijs? En wat betekent dit voor leiderschap in crisistijd zoals wij nu beleven.

Vervolgens zijn er verschillende workshops waarmee u zich kunt laten inspireren bij het nadenken over ontwikkelingen in uw eigen school.

Er is slechts plek voor 200 deelnemers dus meld u snel aan via www.platform-tl.nl/taking-the-next-step. Hier vindt u ook meer informatie over het programma, dat van 10:00 tot 15:00 uur duurt.

Als u zich aanmeldt voor 22 februari ontvangt u een goodiebag om het conferentiegevoel levend te houden.