Hoe kunt u ICT in uw onderwijs het beste benutten? Hoe maakt een bestuurder de juiste keuzes, op basis van zijn eigen visie en strategie? En hoe zorgt u dat uw ICT-infrastructuur op orde is, zodat deze niet onnodig veel tijd en geld kost? OnderwijsInzicht geeft u in een dag inzicht in de antwoorden op deze vragen.

Inspiratie voor het onderwijs

Keynotespreker Anka Mulder gaat in op de vraag: hoe neem je als bestuurder de regie bij de uitvoering van je onderwijsvisie en strategie? Anka Mulder is internationaal erkend expert op het terrein van digitaal onderwijs en wordt beschouwd als één van de meest invloedrijke personen op het terrein van educatie in Nederland.

Van innoveren naar implementatie

Tijdens diverse sessies hoort u alles over innoveren, implementeren en inkopen van ICT. Denk hierbij aan het gebruik van nieuwe technologieën, het vormgeven aan gepersonaliseerd leren met ICT of aan de vraag hoe een onderwijsorganisatie moet omgaan met privacy en informatiebeveiliging. Ook de kracht van gezamenlijk inkopen is een belangrijk onderdeel van deze dag. U krijgt te horen hoe iedere onderwijsinstelling hier nu al van kan profiteren.

Voor primair en voortgezet onderwijs

OnderwijsInzicht wordt georganiseerd door Kennisnet, de PO-Raad en de VO-raad en is bedoeld voor de bestuurder, de schoolleider en de ICT-verantwoordelijken in het primair en voortgezet onderwijs.

Gratis toegang

We nodigen u uit om, samen met andere bestuurders, schoolleiders, beleidsadviseurs en ICT-verantwoordelijken, in een dag inzicht te krijgen in het optimaal benutten van ICT; van inspiratie tot implementatie.
De toegang voor deelnemers uit het primair en voortgezet onderwijs is dit jaar gratis.

Datum en locatie

Het congres vindt plaats op vrijdag 19 januari 2018 van 9.30 tot 17.00 uur in Supernova in Utrecht (bij de Jaarbeurs).

Aanmelden

Het is mogelijk u aan te melden voor een dagdeel. U kunt zich via de site van OnderwijsInzicht aanmelden.