Samen met andere professionals en prikkelende curatoren en sprekers staat u tijdens deze conferentie een dag lang stil bij de essentie van uw beroep: hoe ontwikkelen we kinderen op zo'n manier op dat ze optimaal zijn voorbereid voor de toekomst? Wat hebben kinderen van nu nodig voor straks – van u en van de samenleving? En wat hebt u zelf nodig om ze dat te kunnen bieden – als professional en als mens?

Het programma start met een plenaire opening met Denker des Vaderlands Daan Roovers. Daarna volgt een breed aanbod aan middagsessies met diverse sprekers, over thema’s als: klimaatverandering en digitalisering, sociale segregatie en kansenongelijkheid, technologisch burgerschap en ‘wat heeft de mens nodig om goed op te groeien in een snel veranderende wereld?’

Bekijk het complete programma op de website van Raising the Future.

Datum

Donderdag 19 maart 2020, van 10.00 tot 18.00 uur (inloop vanaf 9.00 uur)

Locatie

Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, Amersfoort

Voor wie

De doelgroep van het congres Raising the Future bestaat uit bestuurders, beleidsmakers, politici, belangenbehartigers, denkers/schrijvers, professionals, wetenschappers en journalisten die betrokken zijn bij de jeugdketen (kinderopvang, (speciaal) onderwijs 0-18 jaar, jeugdzorg, jeugdhulpverlening en jeugdbescherming).

Kosten

395 euro per persoon

Aanmelden

Meld u aan voor de conferentie. 

Direct aanmelden