Kenniscentrum Ruimte-OK organiseert dit voorjaar een serie cursussen over onderwijshuisvesting voor schoolbestuurders, directeuren en beleidsmedewerkers. Naast een basiscursus kunt u deelnemen aan (een of meerdere van) vier verdiepingscursussen. Op 7 mei vindt de verdiepingscursus ‘Bouwheerschap' plaats.

Over de verdiepingscursus

Veel schoolleiders en bestuurders maken in hun werkzame leven maar een enkele keer een bouwtraject mee. Maar wat betekent dit? Wat komt er allemaal bij kijken? Welke stappen moeten worden doorlopen om tot een goede invulling van dit opdrachtgeverschap te komen? Kortom op welke manier geeft u invulling in uw rol als opdrachtgever/bouwheer?

Tijdens deze interactieve cursusmiddag wordt de invulling van het opdrachtgeverschap verder verkend. De cursisten worden meegenomen in de principes van het ‘Projectmanagement’ en krijgen tips mee hoe zij hiermee in de eigen praktijk aan de slag kunnen.

Cursusleiders: Wim Lengkeek (beleidsadviseur onderwijshuisvesting bij Florion) en Marco van Zandwijk (kennismanager & energiebespaarder Ruimte-OK)

Datum en locatie

De cursus vindt plaats op dinsdag 7 mei 2019 van 12.30 tot 16.00 uur in Utrecht. 

Voor wie?

Schoolbestuurders/-directeuren en beleidsmedewerkers onderwijshuisvesting.

Kosten

200 euro per cursus excl. btw. U kunt tot 1 week voorafgaand aan de cursus kosteloos annuleren, daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het formulier van Ruimte-OK

Overige cursussen:

Hieronder vindt u de thema’s en data van de overige cursussen. U kunt de cursussen in combinatie of los volgen. Alle cursussen vinden plaats in Utrecht.