'Sterk in ontwikkeling' is hét thema dat centraal staat tijdens De Week van Samen Opleiden 2023. Dit thema sluit naadloos aan bij ons dynamische veld van Samen Opleiden & Professionaliseren. De afgelopen jaren zijn mooie resultaten bereikt en er is volop ambitie om regionale en landelijke uitdagingen aan te pakken. Van 11 t/m 13 april 2023 draait het om ontmoeting en van en met elkaar leren: op 11 en 12 april via webinars en op 13 april op locatie bij het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Achter de schermen is het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren druk bezig met het samenstellen van een mooi programma aan de hand van de volgende themalijnen: 1) Samen Opleiden van onderwijsprofessionals 2) Versterken van de kwaliteit van samenwerking 3) Doorgaande professionele ontwikkeling. 

Reserveer De Week van Samen Opleiden nu alvast in je agenda! Je kunt je ook alvast inschrijven voor de congresmail. Tijdens De Week van Samen Opleiden ontvang je dan dagelijks interessant materiaal, zoals filmpjes, podcasts, portretten en praktijkvoorbeelden in je inbox.

Een bijdrage leveren of vlog maken?

Heb jij ideeën voor een programmaonderdeel op de congresdag in het Spoorwegmuseum? Wil je jouw good practice breed delen, een gesprekstafel initiëren, een workshop verzorgen of iets anders organiseren waarbij je kennis en praktijkervaringen deelt? Vul dan dit online formulier in. Eind januari 2023 hoor je of je suggestie een plek heeft op het congres.

Daarnaast worden studenten, schoolopleiders, schoolleiders, leraren, etc. gezocht die in een korte vlog willen vertellen hoe zij met Samen Opleiden sterk in ontwikkeling zijn. De geselecteerde vlogs worden in de Week van Samen Opleiden gedeeld via de dagelijkse congresmail. Ook worden ze vertoond op de congresdag en na afloop geplaatst op de website van het Platform en op de profielpagina van het partnerschap. Via dit online formulier kan je je opgeven voor het indienen van een vlog. Je ontvangt vervolgens richtlijnen waar je vlog aan dient te voldoen.

Praktische informatie

  • Data: Dinsdag 11 t/m donderdag 13 april 2023
  • Locatie: 11 en 12 april online en op 13 april bij het Spoorwegmuseum in Utrecht
  • Voor wie: Programmaleiders, coördinatoren, projectleiders, lerarenopleiders (van scholen en instituten), werkplekbegeleiders, bestuurders en schoolleiders, HRM-professionals en coördinatoren van huisacademies
  • Kosten: geen
  • Aanmelden: schrijf je alvast in voor de dagelijkse congresmail in de Week van Samen Opleiden. Wanneer de aanmelding open is voor de webinars én voor de congresdag, ontvang je bericht.