Als scholen, gemeenten en GGD’en samenwerken op het vlak van gezonde leefstijl, kunnen kinderen en jongeren zo gezond en kansrijk mogelijk opgroeien. Hoe maken we deze samenwerking succesvol? Wat is het recept? Deze vraag staat centraal tijdens het Diner Pensant Gezonde School op 8 juni in Amersfoort.

Tijdens dit bijzondere diner ontvangt u de ingrediënten die u nodig heeft om een succesvolle bijdrage te kunnen leveren aan de gezondheid, het welbevinden en de schoolprestaties van de kinderen in uw regio. De sprekers Marcel Poppink, lid algemeen bestuur PO-Raad, Ton Coenen, directeur GGD GHOR Nederland en een bestuurlijk afgevaardigde van de VNG, lichten een aantal van deze ingrediënten nader toe. Een select gezelschap, afkomstig uit regio’s waar de samenwerking tussen onderwijs, gemeenten en GGD zijn vruchten afwerpt, deelt hun kennis en ervaring. Wat kunnen andere regio’s hiervan leren?

Wilt u inspiratie opdoen, ervaringen uitwisselen, netwerken en de ingrediënten ontvangen om in uw eigen regio een bijdrage te kunnen leveren aan de gezondheid, het welbevinden en de schoolprestaties van de kinderen in uw regio? Geef u dan ook op voor dit Diner Pensant. Wij zien uit naar uw visie, ervaringen en adviezen! 

Praktisch

  • Datum en tijden: woensdag 8 juni 2022, van 17.30 tot 21.00 uur 
  • Locatie: Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10 in Amersfoort
  • Voor wie: wethouders, directeuren publieke gezondheid, schoolbestuurders en schoolleiders
  • Dresscode: casual chique 
  • Kosten: er zijn geen kosten aan dit Diner Pensant verbonden.
  • Vragen: Ineke Swart, via iswart@ggdghor.nl 
     

Aanmelden

U kunt zich tot en met 27 mei 2022 aanmelden via dit formulier.

Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We streven naar een evenwichtige samenstelling van het gezelschap met vertegenwoordigers vanuit onderwijs, gemeenten en GGD’en. In de week van 30 mei 2022 krijgt u bericht of u aan het Diner Pensant kunt deelnemen. De afweging vindt plaats op basis van regio en sector.

Direct aanmelden