Van 16 t/m 19 november 2020 vindt het jaarlijkse Docentencongres plaats! Het congres is dit jaar volledig online. Verspreid over vier middagen kunnen docenten deelnemen aan één of meerdere onderdelen van het programma. Uw docenten doen nieuwe inzichten op, krijgen praktische tips die ze meteen in hun lessen kunt gebruiken én ze leren van en met collega’s uit het hele land. Aanmelden is vanaf september mogelijk, attendeer uw docenten op dit congres!

Op de hoogte blijven van het programma en uw docenten verzekeren van een plek? Meld ze hier aan voor de interesselijst! We sturen u een mail zodra de inschrijving start.

Programma (voor de docent)

Dit jaar duurt het Docentencongres maar liefst vier middagen. U bepaalt zelf aan welke onderdelen én wanneer u meedoet. Iedere middag zijn er interessante workshops, inspiratiesessies, intervisiegesprekken en meer. Een inspirerende keynotespreker trapt elke middag af. Iedere dag staat in het teken van een ander thema.

  • maandag 16 november – Wereld van de leerling
  • dinsdag 17 november – Leraar als coach
  • woensdag 18 november – School in verbinding
  • donderdag 19 november – Onderwijs ontwikkelen en veranderen
     

Praktische informatie

Voor wie: Leraren in het voortgezet onderwijs
Wanneer: 16 t/m 19 november 2020
Tijd: U bepaalt! Iedere middag en/of avond kunt u meedoen aan één of meer programma-onderdelen
Waar: Online
Kosten: Gratis

Aanmelden

Het volledige programma is vanaf half september 2020 bekend. Vanaf dan kunt u zich definitief aanmelden. Wilt u een seintje ontvangen zodra de inschrijving is geopend en zeker zijn van een plek? Laat hier u mailadres achter!

Vragen?

Heeft u vragen over het Docentencongres online? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 232 48 80