Op 10 november 2021 brengen Stedebouw & Architectuur samen met Ruimte-OK, Platform31 en TU/e het beste uit de werelden van energie, binnenklimaat, financiering en beweging op het vlak van onderwijs bij elkaar, zowel binnen en buiten het schoolgebouw.

Het Duurzame & Gezonde Scholen Congres staat garant voor een dag vol kennis, maar vooral actie. Hoe krijgen scholen en gemeenten de vele kwaliteitseisen van hun schoolgebouwen beantwoord? Welke samenwerkings- of contractvormen zijn er om de ambities van vandaag te halen? En vooral: hoe pas je dit alles optimaal in voor het lerende kind?

Dit congres vormt voor Platform31 het sluitstuk van het programma Aardgasvrije en Frisse Scholen en is tegelijk een eerste officiële kijk naar het innovatieve universiteitsgebouw Atlas van de TU/e. Het programma bevat rondleidingen, praktische casussen voor energiezuinige en gezonde scholen en inspirerende succesverhalen, maar ook diepgaande sessies waarin financiering, procesbegeleiding en samenwerking centraal staan.

Locatie

Het congres wordt gehouden in het auditorium van het Atlasgebouw van de TU/e in Eindhoven.

Direct aanmelden