Wil jij structureel jullie onderwijs of schoolorganisatie verbeteren? Je kunt jouw school vanaf 20 februari kosteloos aanmelden voor het laatste schoolontwikkelingstraject van Voortgezet Leren! Tijdens deze online informatiebijeenkomst vertellen we alles over het traject van Voortgezet Leren en krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen. Je kunt kiezen uit drie data. Meld je nu aan! 

Wat is het schoolontwikkelingstraject? 

Tijdens dit traject gaat een groep scholen gedurende een jaar aan de slag met een eigen ontwikkelvraag, volgens de methodiek Aanpak schoolontwikkeling. Vanuit het programma worden procesbegeleiders, experts en praktische (onderzoeks)instrumenten beschikbaar gesteld. Het doel van het traject is het verder brengen van een onderwijs- of organisatieontwikkeling op jouw school. Ook is er ruimte voor uitwisseling met andere scholen rondom een thema. 

Er is eindelijk een ontwikkeling in gang gezet na jaren lang lobbyen. – Frédérique Greidanus en Wanda Bloos, Berg en Bosch College (2022) 

Wat kan je verwachten?

Tijdens de informatiebijeenkomst krijg je te horen: 

  • Wat het schoolontwikkelingstraject precies inhoudt. 

  • Welke ondersteuning jullie kunnen verwachten. 
  • Wat dit traject vraagt van de deelnemende scholen.  
  • Over een praktijkervaring van een oud-deelnemer.*   
  • Wat de planning van het traject is.

Er is daarnaast ook genoeg ruimte om vragen te behandelen.

*Op 27 februari en 5 maart komt Hielke Wijnia, conrector onderwijs (Gymnasium Arnhem), langs. Op 7 maart komt Cynthia Hegeman, directeur havo/vwo (O.S.G. De Hogeberg), vertellen over haar geleerde lessen. 

Kijk voor meer informatie over het schoolontwikkelingstraject op deze pagina: Meld je kosteloos aan voor het schoolontwikkelingstraject van Voortgezet Leren. 

Voor wie?

Schoolleiders en kartrekkers uit het voortgezet onderwijs die geïnteresseerd zijn in deelname aan het schoolontwikkelingstraject. 

Waar en wanneer?

De informatiebijeenkomst is online. Je kunt kiezen uit drie verschillende data. De bijeenkomsten vinden plaats van 15.30 - 16.00 uur op:

  • Dinsdag 27 februari
  • Dinsdag 5 maart
  • Donderdag 7 maart

De kosten

Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos.

Meedoen?

Meld je hier aan voor één van de de bijeenkomsten:

Aanmelden 27 februari

Aanmelden 5 maart

Aanmelden 7 maart

Vragen?

Heb je vragen over de inspiratiebijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 232 48 80.

Direct aanmelden