Speciaal voor schoolleiders die binnen het onderwijs intervisiegroepen willen opzetten en begeleiden, heeft de VO-academie het opleidingstraject VO-intervisiebegeleider ontwikkeld. Ben jij benieuwd of dit traject iets voor je is? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst op 5 oktober 2023. Tijdens deze bijeenkomst krijg je vrijblijvend meer informatie over het traject en kun je je vragen voorleggen aan onze trainers.

Wat is intervisie(begeleiding)?

Intervisie is een zeer populaire leervorm onder schoolleiders. Logisch ook: in een open, maar gestructureerd gesprek kun je een actueel werkthema inbrengen en daar samen met collega’s op reflecteren om zo tot nieuwe inzichten te komen waardoor je schoolorganisatie of team(s) beter kan functioneren en professionaliseren. In het najaar van 2023 gaat een nieuwe tranche van het opleidingstraject VO-intervisiebegeleider van start.
 

Wat levert deelname op? 

Na afloop van dit traject: 

  • Ken je de basisvaardigheden van het begeleiden van intervisiegroepen,  
  • Weet je meer over achterliggende theorieën rond intervisie  
  • Heb je de eerste vlieguren gemaakt als intervisiebegeleider.  

Aan de hand van theorie leer je vaardigheden aan en oefen je met begeleide intervisie.
 

Interesse? 

Ben je benieuwd of dit traject goed aansluit bij jouw leerbehoeften? Heb je nog vragen? Dan nodigen we je van harte uit voor de informatiebijeenkomst op 5 oktober 2023. Tijdens deze bijeenkomst krijg je meer informatie over het traject en is er gelegenheid om vragen te stellen.
 

Praktische informatie 

Data: 

Donderdag 5 oktober 2023

Locatie: 

Online

Kosten: 

Kosteloos

Inschrijven: 

Meld je aan via dit formulier. Let op: Met dit formulier meld je je enkel aan voor de informatiebijeenkomst.‚ÄĮInschrijven voor het daadwerkelijke opleidingstraject kan op deze pagina.

Vragen? 

Voor vragen kun je contact opnemen via info@vo-academie.nl  o.v.v. VO-intervisiebegeleider.  

Direct aanmelden