Speciaal voor schoolleiders die binnen het onderwijs intervisiegroepen willen opzetten en begeleiden, heeft de VO-academie het opleidingstraject VO-intervisiebegeleider ontwikkeld. Bent u benieuwd of dit traject iets voor u is? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst op 6 oktober 2022. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u vrijblijvend meer informatie over het traject en kunt u uw vragen voorleggen aan de trainers. 

Intervisie is een zeer populaire leervorm onder schoolleiders. Logisch ook: in een open, maar gestructureerd gesprek kunt u een actueel werkthema inbrengen en daar samen met collega’s op reflecteren om zo tot nieuwe inzichten te komen. In het najaar van 2022 gaat een nieuwe tranche van het opleidingstraject VO-intervisiebegeleider van start. Na afloop van dit traject kent u de basisvaardigheden van het begeleiden van intervisiegroepen, de achterliggende theorieën rond intervisie en heeft u de eerste vlieguren gemaakt als intervisiebegeleider. Aan de hand van theorie leert u vaardigheden aan en oefent u met begeleide intervisie. 

Heeft u nog vragen en bent u benieuwd of dit traject goed aansluit op uw leervragen? Dan nodigen we u van harte uit voor de informatiebijeenkomst op 6 oktober 2022. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u meer informatie over het traject en is er gelegenheid om vragen te stellen.
 

Praktische informatie 

  • Doelgroep: Alle schoolleiders die geïnteresseerd zijn in het opleidingstraject VO-intervisiebegeleider 
  • Datum: Donderdag 6 oktober 2022 
  • Tijd: 16:00 - 18:00 uur. 
  • Locatie: Online 
  • Kosten: Kosteloos 
  • Inschrijven: Meld u aan via dit formulier 
     

Let op: Met dit formulier meldt u zich enkel aan voor de informatiebijeenkomst.‚ÄĮInschrijven voor het daadwerkelijke opleidingstraject kan op deze pagina

Direct aanmelden