Speciaal voor schoolleiders die binnen het onderwijs intervisiegroepen willen opzetten en begeleiden, heeft de VO-academie het leertraject VO-intervisiebegeleider ontwikkeld. Bent u benieuwd of dit leertraject iets voor u is? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst op 29 oktober 2020. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u vrijblijvend meer informatie over het traject en kunt u uw vragen voorleggen aan de trainers.

Intervisie is een zeer populaire leervorm onder schoolleiders. Logisch ook: in een open, maar gestructureerd gesprek kunt u een actueel werkthema inbrengen en daar samen met collega’s op reflecteren om zo tot nieuwe inzichten te komen. In het voorjaar van 2021 gaat een nieuwe tranche van het leertraject VO-intervisiebegeleider van start. Na afloop van dit traject kent u de basisvaardigheden van het begeleiden van intervisiegroepen, de achterliggende theorieën rond intervisie en heeft u de eerste vlieguren gemaakt als intervisiebegeleider. Aan de hand van theorie leert u vaardigheden aan en oefent u met begeleide intervisie.

Meer informatie over het leertraject VO-intervisiebegeleider vindt u in deze informatieflyer. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen of bent u benieuwd of dit traject goed aansluit op uw leervragen? Dan nodigen we u van harte uit om naar de informatiebijeenkomst op 29 oktober 2020 te komen. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u meer informatie over het leertraject en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Praktische informatie

Doelgroep: Alle schoolleiders die geïnteresseerd zijn in het leertraject VO-intervisiebegeleider

Datum: Donderdag 29 oktober 2020

Tijd: 16:00 - 18:00 uur.

Locatie: VO-raad, Utrecht

Kosten: Kosteloos

Inschrijven: Meld u aan via dit formulier

Let op: Met dit formulier meldt u zich enkel aan voor de informatiebijeenkomst. De inschrijving voor het daadwerkelijke leertraject zal later dit jaar open gaan.

Direct aanmelden