Met deze bijeenkomst wil het ondersteuningsteam Sterk Techniekonderwijs scholen informeren en inspireren die in het kader van de subsidieregeling ‘Sterk Techniekonderwijs' bezig zijn met regionale planvorming voor de versterking van het technisch vmbo.

U kunt deelnemen aan een aantal workshops rond inhoudelijke thema’s, zoals ‘het organiseren van de uitvoering van het techniekonderwijs’, ‘beeldvorming techniekonderwijs’ en ‘duurzaam en dekkend techniekaanbod’. Ook is er een ontmoetingsplein, waarbij u op basis van uw plan gerichte vragen kunt stellen aan het ondersteuningsteam van Sterk Techniekonderwijs, de Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen (DUS-I) en het ministerie van OCW. Daarnaast kunt u met andere regio’s sparren over de invullingen van de plannen, en uitdagingen en oplossingen uitwisselen. Lees meer over het programma.

Datum en tijden

Donderdag 21 februari 2019, van 9.00 tot 16.15 uur

Locatie

Gele Kegels Meeting Center Eindhoven, Kennedyplein 1-5 (navigatiesysteem: Kennedyplein 80), Eindhoven

Voor wie

De bijeenkomst is bedoeld voor contactpersonen/projectleiders die zich met de planvorming- en het schrijfproces bezighouden en/of bestuurders, school- en afdelingsleiders.

Bovengenoemde personen worden uitgenodigd om maximaal 2-3 personen mee te nemen: denk hierbij aan docenten, decanen, rectoren, (HR-)medewerkers of controllers die straks met de uitvoering van het plan aan de slag gaan. Iedere deelnemer moet zich afzonderlijk vooraf aanmelden.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het formulier van Sterk Techniekonderwijs. Het is ook mogelijk om een dagdeel van de bijeenkomst aanwezig te zijn (u kunt uw voorkeur hiervoor opgeven in het aanmeldformulier).