Op 5 en 6 februari 2020 vindt de tiende editie van IPON plaats. Op deze vakbeurs worden nieuwe initiatieven op het gebied van onderwijsinnovatie (met behulp van ict) en professionalisering gepresenteerd.

Onderwijsprofessionals kunnen tijdens de vakbeurs kiezen uit 140 kennissessies en workshops. Ook zijn er diverse sprekers en presentaties van exposanten, en worden succesvolle onderwijscases, leerervaringen en expertises gedeeld door collega-professionals.

Met de Leermiddelenbeurs, de Gewoon Speciaal Conferentie (speciaal onderwijs), de Expertise Summit (schoolleiders), het Start-Up Plein en de IPON Awards staat IPON 2020 volledig in het teken van kennisdeling en professionalisering. 

IPON wordt georganiseerd door Reshift, is een samenwerking van Vives, APS IT-diensten, SLBdiensten en Kennisnet en staat onder auspiciën van de stichting IPON.

Lees mee over IPON en het programma op de website Ipon.nl

Data en tijden

Woensdag 5 en donderdag 6 februari 2020, van 9.30 tot 17.00 uur

Locatie

Jaarbeurs Utrecht (hal 3)

Voor wie

De beurs richt zich op leraren, ict-coördinatoren, studenten van lerarenopleidingen en managers en directie uit het po, vo en mbo.

Kosten en aanmelding

U kunt zich aanmelden voor IPON via ipon.nl. Deze aanmelding is gratis bij voorinschrijving.

Een bezoek aan IPON geeft recht op een scholingscertificaat, welke ten tijde van de beurs af te halen is.

NOT 2021

Het tweejaarlijks onderwijsevenement IPON wordt georganiseerd in de even jaren; in de oneven jaren vindt de NOT plaats. In 2021 is de NOT van 26 t/m 30 januari. Lees meer over NOT 2021