Wilt u als schoolbestuur op een betaalbare en efficiënte manier aan de slag met de renovatie van uw schoolgebouw(en) om deze gezonder en duurzamer te maken? Kom dan naar deze kennissessie 'Renovatie van schoolgebouwen'. In één dagdeel wordt u hier geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen rondom renovatie en ontvangt u praktische tips.

Zo hoort u bijvoorbeeld meer over het advies van de commissie Nijpels aan staatssecretaris Dekker, waarin staat beschreven hoe renovatie van schoolgebouwen financieel en juridisch beter kan worden geregeld. En krijgt u beleidsmatig én praktisch advies om uw schoolgebouwen niet alleen betaalbaar, maar ook duurzaam én gezond te maken. Naast veel actuele informatie, ontvangt u via werktafels en een live helpdesk concreet advies om direct met uw vraagstuk aan de slag te gaan. Bij aanmelding kunt u - indien gewenst - de voor u belangrijke thema’s aangeven.

Bekijk het uitgebreide programma.

De organisatie van deze kennissessie is in handen van de Green Deal Scholen. Binnen dit initiatief werken onder meer de PO-Raad, VO-raad en VNG samen aan een gezonde leer- en werkomgeving in een voor schoolbesturen betaalbaar schoolgebouw.

Datum en tijd

Maandag 29 mei 2017, van 12.00 tot 16.30 uur.

Locatie

Domstad, Koningsbergerstraat 9, Utrecht

Voor wie

De kennissessie is exclusief toegankelijk voor schoolbesturen en gemeenten.

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Scholen kunnen zich aanmelden via het online formulier.

Overige kennissessies

In totaal vinden in mei en juni 6 regionale kennissessies plaats. Zie voor de data en locaties en voor aanmelden de website van GreenDeal Scholen.