Het is belangrijk om een startkwalificatie te halen, maar dit is niet voor alle jongeren weggelegd. Juist voor die jongeren is het belangrijk dat de overstap van school naar werk toch succesvol is. Dat vergt veel van scholen en ketenpartners. Tijdens deze conferentie horen betrokken professionals meer over de mogelijkheden om jongeren zonder startkwalificatie van school naar werk te begeleiden.

Hierbij is het nodig om samen te werken met elkaar, met leerbedrijven en gemeenten. Dit om nog betere doorstroom en arbeidstoeleiding te realiseren. Deze onderwerpen staan centraal bij de conferentie. 

Bij deze landelijke conferentie, georganiseerd door Actis Seminars, zijn verschillende sprekers aanwezig om te praten over hun visies en ervaringen. Ook kunt u deelnemen aan verschillende deelsessies. Bekijk het gehele programma op de website van de conferentie.

Voor wie?

Betrokkenen bij het vsv-beleid in de regio en werknemers uit het praktijkonderwijs, entree-opleidingen in het (v)mbo, en op het voortgezet speciaal onderwijs.

Datum en tijd

Woensdag 19 juni 2019, van 8:15 uur tot 17:30 uur.

Locatie

’t Spant. Dr. Abraham Kuyperlaan 3, Bussum.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het online formulier.

Meer informatie

Meer informatie over de sprekers, deelsessies en het programma kunt u vinden op de website van de conferentie