Wil jij kennis en inspiratie opdoen over leiderschap? Kom dan naar de Leiderschapscafés van Schoolleiders voor de Toekomst. Elke bijeenkomst staat een ander thema op het gebied van leiderschap centraal. Gesprekken met collega’s over onderwijsinnovatie in de eigen schoolpraktijk is standaard onderdeel van het programma.

Doelgroep

Schoolleiders en teamleiders die zichzelf verder willen professionaliseren én van en met collega’s willen leren.

Programma

16.00 uur: Welkom en kennismaken
16.15 uur: Inspiratiesessie
17.15 uur: Pauze
17.30 uur: Intervisie op basis van casuistiek
19.30 uur: Plenaire afsluiting met maaltijd

Alle bijeenkomsten starten met een inspiratiesessie en hebben een thema waarbij een vraag rondom leiderschap en innovatie centraal staat. De inspiratiesessie is een opmaat naar de intervisie op basis van casuistiek, waarin u zich in kleine groepjes buigt over de dilemma’s en casussen van collega-schoolleiders. In korte tijd geeft u feedback over welke interventie u zou toepassen en haalt u zelf feedback op over uw eigen casus.

Waar en wanneer?

De bijeenkomsten vinden plaats op verschillende locaties in regio midden. De eerste vijf bijeenkomsten hebben inmiddels plaatsgevonden, maar u kunt nog naar de volgende bijeenkomsten:

Bijeenkomst 6: 27 mei 2021
Bijeenkomst 7: 8 november 2021

Tussen de bijeenkomsten door ontmoeten we elkaar tijdens online koffiemomenten.

Opbrengsten

Tijdens het Leiderschapscafé doet u inspiratie en kennis op over leiderschap. Daarnaast kunt u de bijeenkomsten benutten om te sparren over innovatieve ontwikkelingen op uw eigen school. Centraal staat van en met elkaar leren.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden.

Vragen?

Heeft u vragen over het Leiderschapscafé in regio midden? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 232 48 80.

Ervaring van deelnemer

“Ik merkte dat het tijd werd voor een stukje buiten de school kijken, voor een stukje reflectie. Dat heb ik hier gevonden!”

Dit leiderschapscafé wordt georganiseerd door Schoolleiders voor de Toekomst.

Direct aanmelden