Landelijk netwerk Kwaliteitszorg VO viert haar tienjarig jubileum en wil dit graag met jullie samen vieren. Daarom hebben zij in samenwerking met Voortgezet Leren een extra cadeau, niet alleen voor de leden, maar ook voor alle geïnteresseerden in het onderwijs:

"In deze onzekere tijden in de samenleving hebben veel mensen behoefte aan hoop, optimisme en geluk. Vraag jij je ook weleens af wat jou gelukkig maakt in je leven en in je werk? En wat maakt jouw collega’s of je leerlingen gelukkig?

Om meer levens-, maar zeker ook werkgeluk te ervaren, is het van groot belang om aandacht te schenken aan die thema’s. Zo maakt Leo Bormans in zijn lezingen het geheim en de kracht van hoop, geluk en liefde zichtbaar in ons eigen leven en voor onze samenleving. Het is zijn missie om mensen te informeren en inspireren rond de grote drijfveren van de mens; hoop en geluk. En dit gebaseerd op kennis en inzichten uit wetenschappelijk onderzoek.

In deze roerige tijden willen wij deze bagage graag meegeven aan jou als onderwijsprofessional. Want jij bent dagelijks bezig met de allerbeste kwaliteit van het onderwijs. Voor jou als onderwijsprofessional, voor je collega’s en voor de leerlingen. Door te ontwikkelen, te evalueren en te reflecteren breng je het onderwijs continu verder. Het is hierbij belangrijk om op het positieve te focussen en de dialoog te voeren en te verbinden met alle betrokkenen. Hoe zouden hoop, geluk en liefde hierin een rol kunnen spelen?

Wij willen de lezing van Leo Bormans graag cadeau geven om je te verrijken met de inzichten waar het in het ieders leven en in het onderwijs om gaat. Leo Bormans is in staat jou in het hart te raken. Hij inspireert je. Of je nou leraar, team- of schoolleider bent.”

Praktische informatie

Doelgroep: Alle geïnteresseerden in het onderwijs
Datum: Maandag 1 november 2021
Tijd: 20:00 - 21:00 uur.
Locatie: Online
Kosten: Kosteloos
Inschrijving: Meld u aan via dit formulier

 

Direct aanmelden