Op 30 oktober 2019 vindt de vijfde editie van het NRO-congres voor onderwijs en onderzoek plaats, met als thema ‘Samen op koers’. Het congres is een dag vol inspiratie en kennisdeling. Kom ook en ontdek samen hoe onderwijs en onderzoek elkaar versterken!

Met 40 sessies, 16 pitches, 3 plenaire lezingen en de uitreiking van de NRO-verbindingsprijzen belooft het een inspirerende editie te worden.

Tijdens de opening komt Monique Vogelzang (inspecteur-generaal van het Onderwijs) aan het woord. En net als voorgaande jaren kunt u zich verdiepen in allerlei onderwerpen, met onderbouwing vanuit onderwijsonderzoek. Ook is er voor iedereen volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

De plenaire lezingen worden gegeven door drie gerenommeerde sprekers. Paul Kirschner, emeritus-hoogleraar Onderwijspsychologie, Jan Bransen, hoogleraar Filosofie en Felienne Hermans universitair hoofddocent.

Bekijk het complete programma.

Datum en tijden

Woensdag 30 oktober 2019, van 09:30 – 17:00 uur

Locatie

Media Plaza – Polargebied – Jaarbeurs Utrecht

Voor wie

Onderwijsprofessionals uit po, vo, (v)so en mbo, en onderzoekers

Kosten

Dagtickets kosten 75 euro en middagtickets kosten 45 euro. Studenten betalen 25 euro.

Aanmelden 

U kunt zich aanmelden via de congreswebsite.

Het NRO organiseert dit congres in samenwerking met de PO-Raad, VO-raad, LECSO, MBO Raad, ecbo en de Vereniging voor Onderwijsresearch (VOR).