Van de opiniepagina’s van de kranten tot de visiebrief van de minister van OCW: internationalisering van het onderwijs staat nadrukkelijker dan ooit op de agenda. Welke stappen moeten er nu gezet worden voor toegankelijke en duurzame internationalisering? Deze vraag wordt beantwoord tijdens het Nuffic Congres aan de hand van de thema’s kwaliteit, duurzaamheid en inclusie.

Socioloog Iliass El Hadioui zal in zijn key note speech vertellen over zijn visie en aanpak: hoe de straat de school binnendringt. Daarnaast worden er meer dan 40 workshops en presentaties gegeven die worden verzorgd door collega’s uit alle sectoren van het onderwijs en door experts van Nuffic. Ook zal er op het congres een Netwerkplein zijn, waar nagepraat kan worden over de workshops en waar u in gesprek kan komen met verschillende experts.

Programma

  • 09.00 uur Ontvangst en registratie, netwerkplein
  • 10.00 uur Plenair programma
  • 11.30 uur Sessies
  • 12.30 uur Lunch, netwerkplein
  • 14.00 uur Sessies
  • 16.15 uur Afsluiting, borrel, netwerkplein


Het volledige sessieprogramma wordt in juni online gezet op de website van Nuffic. Als u voor die tijd al bent aangemeld, dan kunnen de sessiekeuzes later worden doorgegeven via de mail.  

Datum en tijd

Donderdag 10 oktober 2019, van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Locatie

Van Nellefabriek. Van Nelleweg 1, Rotterdam.

Aanmelding en kosten

Deelname aan het Nuffic Congres kost 150 euro. Aanmelden kan via het online formulier.

Vragen

Voor vragen over de aanmelding of over het Nuffic Congres in het algemeen kunt u mailen naar events@nuffic.nl.