Op 10 juni 2020 organiseert Stichting School & Veiligheid de vijfde editie van de onderwijsconferentie 'Met Alle Respect'. Dit is dé plek voor inspiratie, oefening en verdieping rondom sociale veiligheid in het onderwijs. Ontmoet onderwijsprofessionals (po, vo, mbo) die zich net als u inzetten voor een sociaal veilig schoolklimaat en laat u inspireren door deskundige sprekers en leerzame workshops.

Deze lustrumeditie heeft als thema 'Contact maken & starten'. De gedachte hierachter is: voordat je een start kunt maken met een veilige sfeer op school, moet je eerst contact maken met leerlingen en collega’s. De keynotes en workshops van deze conferentie geven u informatie en inspiratie om dit contact aan te gaan, zodat u meteen de volgende dag samen van start kunt gaan met het (verder) werken aan een sociaal veilig schoolklimaat.

De conferentie wordt geopend door spreker en schrijver Ivo Mijland met een presentatie over de kracht van aandacht. Cabaretier Pieter Derks sluit de dag op prikkelende wijze af.

Bekijk het tijdsschema en lees meer over de workshops en sprekers.

Datum en tijden

Woensdag 10 juni 2020, van 9.00 tot 16.15 uur. 
Deze bijeenkomst stond oorspronkelijk gepland op 8 april, maar is verplaatst in verband met het coronavirus.

Locatie

Jaarbeurs (Media Plaza), Jaarbeursplein, Utrecht

Voor wie

Het programma is opgezet voor leraren en schoolleiders in het po, vo en mbo. Ook opleiders en studenten van pabo’s en lerarenopleidingen zijn van harte welkom.

Kosten

Aan de deelname van Met Alle Respect 2020 zijn geen kosten verbonden. Wel wordt een no show fee van 75 euro gehanteerd.

Aanmelden

De aanmelding voor deze conferentie is gesloten. 

Met Alle Respect: wat kunt u verwachten?