OnderwijsInzicht is het onderwijscongres voor schoolbestuurders, schoolleiders en ICT-verantwoordelijken in het primair en voortgezet onderwijs die alles willen weten over het benutten van ICT in het onderwijs. De editie van 2021 vindt helemaal online plaats. Thema: Flexibilisering in het onderwijs.

Het jaar 2020 gaat in alle opzichten de (digitale) boeken in. Onderwijsontwikkelingen zijn in een stroomversnelling geraakt, flexibel en hybride onderwijs staan nu vol in de aandacht. Met de spotlight op ICT. Welke oplossingen en ervaringen nemen we mee naar 2021? Wat werkt wel, wat werkt niet, wat moeten we beter organiseren? Hoe kijkt de wetenschap naar de flexibilisering van onderwijs? Al deze vragen en meer staan centraal op OnderwijsInzicht.

Start het jaar goed met nieuwe inzichten, nieuwe contacten en aansprekende voorbeelden uit de onderwijspraktijk. Deelname is gratis, de inschrijving is geopend.

Voor wie?

Schoolbestuurders, schoolleiders en ict-verantwoordelijken in het primair en voortgezet onderwijs. Leveranciers, onderwijsadviseurs en andere geïnteresseerden zijn ook welkom.

Waar?

OnderwijsInzicht is een online congres. 

Meer informatie en aanmelden

OnderwijsInzicht wordt georganiseerd door Kennisnet, SIVON, de PO-Raad en de VO-raad. Lees meer en meld u aan op onderwijsinzicht.nl

Interview spreker Rik Maes

Rik Maes, emeritus hoogleraar informatiemanagement aan de Universiteit van Amsterdam, spreekt op het congres OnderwijsInzicht over ‘Regie op ict’. Hij ziet twee duidelijke verschuivingen in het onderwijs die van invloed zijn op ict. Het onderwijsveld en de ict-professional moeten hierop voorbereid zijn, aldus Maes. ‘Regie op ict’ is een van de 3 programmalijnen op het congres. Lees het interview 'Is digitalisering echt zo belangrijk, of gaat het om de onderliggende vragen?’ met Rik Maes op de website van Kennisnet.