Wil jij komend schooljaar op jouw school verder werken maken van de thema's welbevinden, voeding, bewegen & sport en/of relaties & seksualiteit en zo de gezonde leefstijl van jouw leerlingen bevorderen? Meld je dan aan voor de online activiteitenmarkt van Gezonde School op 17 of 18 september. Je maakt dan kennis met verschillende Gezonde School-activiteiten voor deze thema's.

Tijdens de activiteitenmarkt kom je meer te weten over de werkwijze en meerwaarde van interventies. Interventie-eigenaren presenteren diverse activiteiten en geven je meer inzicht in welke past bij jouw school. Daarnaast krijg je advies van een ervaren Gezonde School adviseur. En uiteraard is er ruimte om vragen te stellen. 

Data en tijden

Je kan je aanmelden voor de volgende sessies:

  • Bewegen & sport: 17 september van 13:30 - 15:00 uur
  • Voeding: 17 september van 15:30 - 17:00 uur 
  • Welbevinden: 18 september van 13:30 - 15:00 uur 
  • Relaties & seksualiteit: 18 september van 15:30 - 17:00 uur


Locatie

Online

Voor wie

De online activiteitenmarkt is voor alle po-, go-, vo- en mbo-scholen en Gezonde School-adviseurs die via de Gezonde School-aanpak (gaan) werken aan de thema's welbevinden, relaties & seksualiteit, voeding en/of bewegen & sport. 

De deelnemers worden opgesplitst in twee groepen:  een voor het po, en een voor het vo en mbo. Onderwijsprofessionals uit het go mogen kiezen welke groep het beste aansluit bij hun school. Ook Gezonde School-adviseurs kiezen zelf het onderwijstype waarbij ze willen aansluiten.

Aanmelden