Tot 1 september 2020 kan bij DUS-i subsidie worden aangevraagd om te starten als aspirant-opleidingsschool in het schooljaar 2020/2021. Op 18 juni organiseert het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren online sessies voor subsidieaanvragers (po, vo en mbo) om vragen te beantwoorden t.a.v. de ontwikkelplannen, de beoordelingscriteria extra toe te lichten en om met elkaar te reflecteren en te spiegelen hoe onderdelen van het ontwikkelplan mogelijk verder uitgewerkt en toegespitst kunnen worden. De sessies worden begeleid door Miranda Timmermans.

Datum en tijden

Donderdag 18 juni 2020, van:

  • 09.00 – 10.30 uur (po)
  • 11.00 – 12.30 uur (vo)
  • 13.30 – 15.00 uur (mbo)


Er wordt gebruikgemaakt van MS Teams.

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn bij de bijeenkomst voor aanvragers van uw sector, of wanneer uw aanvraag gericht is op meerdere sectoren, dan kunt u zich ook aanmelden voor één van de andere twee sessies.

Voorbereiding

De vragen en bespreekpunten die u voor wilt leggen aan Miranda Timmermans ontvangt het platform graag vooraf, ten behoeve van een gerichte voorbereiding op de bijeenkomst. Vragen en bespreekpunten kunt u uiterlijk 15 juni a.s. sturen aan platformsamenopleiden@vo-raad.nl.

Aanmelden

Deelname aan de bijeenkomst kan met max. twee personen per aanvraag. Wanneer u zich heeft aangemeld, ontvangt u enkele dagen voorafgaand aan de bijeenkomst een bevestigingsmail met een link om in te loggen bij Teams.

Direct aanmelden