Op dinsdag 3 maart 2020 organiseert het regiobestuur een nieuweregiobijeenkomst met de goede ervaringen van de voorjaarsvergadering in het achterhoofd. Een aantal actuele beleidsthema's worden geagendeerd die landelijk en regionaal spelen.

De inloop is vanaf 13:30 uur, het programma start om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 17:00 uur. Na een korte inleiding organiseren we gesprekskringen waarin geïnteresseerde schoolleiders, bestuurders en thema specialisten beleidsthema’s naar eigen voorkeur nader kunnen uitdiepen. We organiseren op deze wijze twee gespreksrondes. Mochten er andere thema’s om aandacht vragen, laat ons dit via de replymail weten. We zullen deze dan toevoegen aan het programma.

Namens de VO-raad zal vicevoorzitter Hein van Asseldonk tevens aanschuiven om én in te gaan op vragen vanuit de regio én ons mee te nemen in landelijke beleidsvoornemens.

Locatie en aanmelden

Leden van de VO-raad kunnen zich kosteloos aanmelden met het online aanmeldformulier. De locatie van de bijeenkomst is het Da Vinci College, Kagerstraat 7 in Leiden.

Direct aanmelden