Op 18 november organiseert het regiobestuur Zuidwest weer een regiobijeenkomst. Nu we elkaar weer fysiek mogen ontmoeten, organiseren we de bijeenkomst in Goes. De bijeenkomst zal worden ingeleid door de vertrekkend voorzitter van de VO-raad, Paul Rosenmöller.

Het thema van de bijeenkomst is ‘Kansen(on)gelijkheid en de zegen / de zorg van de NPO-gelden’

Karim Amghar, bekend Nederlands schrijver, programmamaker, televisiepresentator en docent opent na de inleiding de bijeenkomst met zijn visie op ons thema. Hij heeft inmiddels verschillende boeken op zijn naam staan en maakt daarnaast ook podcasts die aansluiten bij wat er leeft in het onderwijs.

Aansluitend gaan we met elkaar in gesprek en wisselen we ervaringen en werkwijzen uit rondom de NPO-gelden. We ronden de bijeenkomst af met een gezamenlijke maaltijd.

Voor aanmelding: Maak gebruik van onderstaande link en geef aan of je, naast aanwezig bij de bijeenkomst, ook gebruik maakt van de gezamenlijke maaltijd. Mochten er bijzondere dieetwensen bestaan, dan ook dit graag laten weten. U kunt zich inschrijven tot en met vrijdag 5 november.

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats in de ruime aula van het Goese Lyceum, locatie Bergweg 14 te Goes

 

Direct aanmelden