Op 25 maart 2021 organiseert het regiobestuur Zuidwest een middag met als thema 'Gedeeld leiderschap in de school'. Na de opening door de regiovoorzitter en een korte inleiding op dit thema door Paul Rosenmöller, neemt Lidewey van der Sluis de deelnemers vanuit haar grote expertise mee op weg naar het nieuwe leidinggeven. Zij zal vanuit verschillende invalshoeken hiernaar kijken.

Deze huidige tijd, waarin het elkaar persoonlijk ontmoeten steeds meer onder druk komt te staan, maar waarbij oog hebben voor elkaar nu juist belangrijk is, zorgt voor een lastige spagaat, zeker ook in het leidinggeven. Hoe kun je als leidinggevende hierbinnen acteren en tegelijk met elkaar de focus blijven houden op de aspecten die van wezenlijk belang zijn voor het onderwijs. Het programma tijdens deze regiobijeenkomst is gericht op direct toepassen: de dag erna kunt u er al mee aan de slag.

Spreker Lidewey van der Sluis is hoogleraar Strategisch Talentmanagement aan de Nyenrode Business Universiteit. Tevens is zij buitengewoon hoogleraar aan de North-West University in Zuid-Afrika en visiting professor aan de Berlin School for Creative Leadership. Zij heeft 180+ publicaties op haar naam staan en opereert in de driehoek van wetenschap, bedrijfsleven, en overheidsinstellingen.

De bijeenkomst duurt van 15.30 uur tot uiterlijk 17.15 uur. Meld u aan voor de bijeenkomst via de rode knop, en u ontvangt dan tijdig de inloggegevens voor de bijeenkomst.

Direct aanmelden