Dit betreft de bijeenkomst die eerst gepland stond voor 18 november 2021; vanwege de coronamaatregelen is de bijeenkomst verplaatst. We hopen in maart weer fysiek bij elkaar te kunnen komen, met hetzelfde programma als oorspronkelijk gepland was.

Zodra meer informatie bekend is, vindt u dit terug op deze website. 

Oorspronkelijke programma 

Karim Amghar, bekend Nederlands schrijver, programmamaker, televisiepresentator en docent opent na de inleiding de bijeenkomst met zijn visie op ons thema. Hij heeft inmiddels verschillende boeken op zijn naam staan en maakt daarnaast ook podcasts die aansluiten bij wat er leeft in het onderwijs.

Aansluitend gaan we met elkaar in gesprek en wisselen we ervaringen en werkwijzen uit rondom de NPO-gelden. Wellicht heb je nu al vragen die hierbij leven en waar je antwoord op zoekt, laat het ons dan even weten door een mail te sturen naar één van de onderstaande bestuursleden. We ronden de bijeenkomst af met een gezamenlijke maaltijd zodat we zowel geestelijk als lichamelijk gelaafd weer huiswaarts kunnen gaan, hopelijk tevens voorzien van nieuwe contacten en ideeën.