Bent u benieuwd hoe docenten op andere scholen bezig zijn met coaching? Bent u als docent zelf net aan de slag met coaching of wilt u hiermee beginnen? Wilt u met andere docenten ervaringen uitwisselen? Ga mee met Scholen on Tour!

Programma 

Op 10 maart 2020 organiseert Voortgezet Leren Scholen on Tour: een tour met een bus langs twee scholen in regio Groningen/Friesland die op vernieuwende wijze bezig zijn met coaching. Binnen dit thema komt onder andere didactisch coachen, feedback geven, coaching door leraren en door leerlingen aan bod. U gaat inspiratie opdoen door scholen te bezoeken, leraren en leerlingen te spreken en ervaringen uit te wisselen.

Voor wie? 

De tour is geschikt voor leraren in het voortgezet onderwijs die net begonnen zijn met coaching of hiermee willen beginnen. Ook schoolleiders die willen zien hoe op andere scholen wordt vormgegeven aan coaching van leerlingen door leraren, zijn van harte welkom. Gaat u mee? 

Kosten 

Aan de tour zijn voor de deelnemers geen kosten verbonden. Er geldt een maximum van twee deelnemers per school en aanmelding is persoonsgebonden.

Aanmelden 

Omdat we maar een beperkt aantal plaatsen hebben, rekenen we bij aanmelding op uw komst. We gaan bij deelname ervanuit dat u de hele dag aanwezig bent en dat we uw opgedane ervaringen mogen delen met andere scholen. De tour begint om 07.45 uur op station Groningen en eindigt daar ook rond 18.30 uur. Lunch en avondeten is inclusief. Meld u aan.

Vragen? 

Heeft u vragen over Scholen on Tour? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 232 48 80.

Direct aanmelden