Kenniscentrum Ruimte-OK organiseert dit najaar samen met de PO-Raad een serie cursussen onderwijshuisvesting voor schoolbestuurders/-directeuren en beleidsmedewerkers onderwijshuisvesting (po, vo en gemeenten). Op 19 november kunt u deelnemen aan de verdiepingscursus 'Bouwheerschap'.

Inhoud cursus

Veel schoolleiders en bestuurders maken in hun werkzame leven maar een enkele keer een bouwtraject mee. Maar wat betekent dit? Wat komt er allemaal bij kijken? Welke stappen moeten worden doorlopen om tot een goede invulling van dit opdrachtgeverschap te komen? Kortom: op welke manier geeft u invulling aan uw rol als opdrachtgever/ bouwheer?

Tijdens deze interactieve cursusmiddag wordt de invulling van het opdrachtgeverschap verder verkend. De cursisten worden meegenomen in de principes van het 'projectmanagement’ en krijgen tips mee hoe zij hiermee in de eigen praktijk aan de slag kunnen.

Cursusleiders: Wim Lengkeek (beleidsadviseur onderwijshuisvesting bij Florion) en Jeroen Paas (kennismanager & energiebespaarder Ruimte-OK).

Datum en tijden

Dinsdag 19 november 2019, van 12:30 tot 16.00 uur

Locatie

Herenstraat 35, Utrecht

Kosten

200 euro excl. btw

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het formulier van Ruimte-OK.

Annuleren kan kosteloos tot 1 week voorafgaand aan de cursus, daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Verdiepingscursussen

Naast bovenstaande cursus worden nog drie cursussen aangeboden. U kunt de cursussen als combinatie of los volgen: