Kenniscentrum Ruimte-OK organiseert dit najaar samen met de PO-Raad een serie cursussen onderwijshuisvesting voor schoolbestuurders/-directeuren en beleidsmedewerkers onderwijshuisvesting (po, vo en gemeenten). Op 26 november kunt u deelnemen aan de verdiepingscursus 'Renovatie & Verduurzaming'.

Inhoud cursus

Renovatie biedt uitstekende kansen om een flinke slag te maken naar een gezond en duurzaam schoolgebouw. De praktijk laat zien dat wanneer gemeenten en schoolbesturen goed samenwerken, zij meer weten te bereiken. Zij hebben immers een gezamenlijk belang: het bieden van goede kwaliteit onderwijs in gezonde en toekomstbestendige gebouwen. Samenwerken aan integrale oplossingen is de sleutel tot succes. Hoe je dat doet en wat daar voor nodig is, komt in deze cursus uitgebreid aan de orde.

U wordt meegenomen in de wereld van renovatie en hoort meer over de mogelijkheden om bij renovatie van uw schoolgebouwen direct verbeteringen door te voeren voor een gezond, duurzaam en betaalbaar schoolgebouw. In de cursus wordt uitgebreid stilgestaan bij de opgedane praktijkervaringen met de Green Deal Scholen.

Cursusleiders: Jeroen Paas (kennismanager Ruimte-OK & energiebespaarder) en Wim Lengkeek (beleidsadviseur onderwijshuisvesting bij Florion).

Datum en tijden

Dinsdag 26 november 2019, van 12:30 tot 16.00 uur

Locatie

Utrecht

Kosten

200 euro excl. btw

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het formulier van Ruimte-OK.

Annuleren kan kosteloos tot 1 week voorafgaand aan de cursus, daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Verdiepingscursussen

Naast bovenstaande cursus worden nog drie cursussen aangeboden. U kunt de cursussen als combinatie of los volgen: