Onze sector is en blijft voortdurend in ontwikkeling. Er zijn vaak ideeën genoeg over de wijze waarop de kwaliteit van het onderwijs verbeterd kan worden. Maar hoe kunt u als schoolleider of bestuurder deze ideeën daadwerkelijk realiseren? De conferentie 'VO Werkt!' staat in het teken van deze ‘hoe-vraag’. De conferentie vindt plaats op donderdag 28 september. Heeft u zich al aangemeld?

beeldmerk VO Werkt! 2017

Waarom VO Werkt!?

Onze sector is en blijft voortdurend in ontwikkeling. Er zijn vaak ideeën genoeg over wat we kunnen doen om de kwaliteit van het onderwijs verder te verbeteren. Maar hoe kunt u als schoolleider of bestuurder deze ideeën daadwerkelijk realiseren? De conferentie VO Werkt! staat in het teken van deze ‘hoe-vraag’. Hoe pakken collega’s het opleiden van hun docenten aan? Hoe kan ik aan de slag gaan met flexibilisering van het onderwijs? Hoe kan ik op een praktische manier werken aan de professionalisering van mijn schoolorganisatie? U gaat naar huis met concrete handvatten.

Wat kan ik verwachten?

Tijdens VO Werkt! gaat u in workshops aan de slag rond veelbesproken thema’s, zoals talentontwikkeling en de professionele schoolorganisatie. Zelfstandig of met collega’s. Ook leert u van de ervaringen van andere scholen en kunt u zich laten inspireren door de bijdrage van VO-raad voorzitter Paul Rosenmöller. Vanzelfsprekend is er volop de gelegenheid om te netwerken. Lees meer over het programma.

Voor wie is VO Werkt! bedoeld?

VO Werkt! is bedoeld voor schoolleiders, middenmanagers en leidinggevenden van scholen vo en samenwerkingsverbanden in het voortgezet onderwijs.

Locatie

Media Plaza Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein, Utrecht. Bekijk de routebeschrijving.

Aanmelden en kosten

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier, de toegang is gratis.