Ken je vanuit je eigen netwerk mensen die een carrière in het onderwijs overwegen? Dit voorjaar organiseert het Onderwijsloket een aantal online events waarin zij meer informatie kunnen krijgen over deze overstap en kunnen kennismaken met mensen die de stap hebben gemaakt.

Twee ervaringsdeskundigen vertellen tijdens de bijeenkomsten over hoe hun overstap eruit heeft gezien. Ze beantwoorden daarbij allerlei vragen over hun carrièreswitch naar het onderwijs, ook die van de deelnemers van het webevent. 

Deze online bijeenkomsten kunnen eraan bijdragen dat meer mensen daadwerkelijk verdere stappen gaan zetten om leraar te worden (of een andere functie binnen het onderwijs te vervullen). Het kan daarom interessant zijn deze events verder onder de aandacht te brengen.

Data voor het vo

De webevents zullen op de volgende data en tijden plaatsvinden:

  • Woensdag 25 januari 2023: primair en voortgezet onderwijs (19.30 uur - 20.30 uur)
  • Dinsdag 28 maart 2023: voortgezet onderwijs en mbo (19.30 uur - 20.30 uur)
  • Maandag 24 april 2023: onderwijsondersteunend personeel (19.30 uur - 20.30 uur)
  • Dinsdag 27 juni 2023: primair en voortgezet onderwijs (19.30 uur - 20.30 uur)
     

Aanmelden 

Aanmelden voor een van de webevents kan via de website van het Onderwijsloket
 

Op de website van het Onderwijsloket is meer informatie te vinden over werken in het onderwijs en het maken van een overstap. Ook vind je hier de contactgegevens van de adviseurs van het Onderwijsloket, die vragen kunnen beantwoorden.