Bent u bestuurder, schoolleider of teamleider in het voortgezet onderwijs en wilt u weten wat de curriculumherziening voor uw school betekent? U bent van harte uitgenodigd om hierover online in gesprek te gaan met Curriculum.nu tijdens een webinar op vrijdag 20 of maandag 30 september.

In de afgelopen anderhalf jaar hebben circa 150 leraren en schoolleiders voor negen leergebieden voorstellen opgesteld voor de herziening van het curriculum: wat moeten alle leerlingen kennen en kunnen? In augustus is de laatste feedbackronde afgesloten. Op 10 oktober worden vervolgens de opbrengsten aangeboden aan minister Slob.

In het eerste deel van dit webinar zetten een schoolleider van een ontwikkelschool en de directeur van Curriculum.nu de achtergrond en het proces nog eens op een rij voor u. Daarna beantwoorden zij al uw vragen. U kunt daarbij denken aan vragen zoals: ‘Wat betekent deze curriculumherziening voor u en uw team? Wat is er veranderd? Of: ‘Waarom zijn nog geen bouwstenen voor de bovenbouw?’ Of: Hoe gaat het verder na 10 oktober?

Afhankelijk van het aantal deelnemers kunt u ook horen welke vragen andere deelnemers hebben en welke antwoorden daarop worden gegeven.

Data webinars en aanmelden

  • Het eerste webinar vindt plaats op vrijdag 20 september 2019 van 10:00 tot 10:45 uur. Meld u aan
  • Het tweede webinar vindt plaats op maandag 30 september 2019 van 16:30 tot 17:15 uur. Meld u aan
     

U ontvangt enkele dagen voor het event een mail met de link waarmee u deel kunt nemen aan het webinar.