Werk je voor een zogenoemde multifunctionele accomodatie (MFA), zoals een school, en wil je verduurzamen? Samenwerking en een integrale aanpak zijn dan essentieel. Tijdens dit webinar van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) hoor je hoe je een succesvolle samenwerking opzet met gemeenten, maatschappelijk vastgoedeigenaren en andere partijen die een maatschappelijke taak vervullen.

Vanuit de studio delen de gasten live hun ervaringen met het verduurzamen van MFA’s. De sprekers gaan met elkaar in gesprek en je kan vragen stellen via de live chat. 

Ook is er aandacht voor de Leidraad verduurzamen gemeentelijk vastgoed, en hoor je praktijkvoorbeelden van de monumentencoach gemeente Rheden, die gespecialiseerd is in het verduurzamen van monumenten. Daarnaast is de gemeente Wijchen te gast. 

Datum en tijden

Donderdag 9 december 2021, van 11.00 tot 12.00 uur 

Locatie 

Online 

Voor wie?

Dit webinar is gericht op (gemeentelijke) beleidsmedewerkers, maatschappelijk vastgoedeigenaren, adviseurs en medewerkers van maatschappelijke organisaties. Andere geïnteresseerden zijn ook welkom.

Kosten 

Deelname is gratis.

Aanmelden

Je kan je aanmelden voor dit webinar tot en met 8 december 2021. 

Direct aanmelden