Op 17 juni geven deskundigen van SLO in zes losse webinars een toelichting bij de concept examenprogramma’s voor de nieuwe leerweg in het vmbo. Wat is de insteek voor deze programma’s, hoe kunnen ze worden vormgegeven en wat kunt u als school al doen om zich hierop voor te bereiden? 

Het gaat hierbij om webinars rond de licentievrije programma’s. U kunt hierbij kiezen uit de volgende webinars: 

  • Economie en ondernemen - praktijkgericht programma (PGP)
  • Dienstverlening en producten - PGP
  • Informatietechnologie - PGP
  • Technologie en toepassing - PGP
  • Zorg en welzijn - PGP
  • Een overzicht van de praktijkgerichte programma's
     

Voor meer informatie over de licentiegebonden programma’s kunnen scholen terecht bij de betreffende platforms beroepsgerichte programma’s.

Elk webinar start met een presentatie van ongeveer een half uur, waarna een chat volgt via Zoom. Hierbij is ruime gelegenheid om vragen te stellen. U heeft hiervoor geen Zoom-licentie nodig.

Datum en tijden

De webinars zijn live te volgen op donderdag 17 juni 2021. Alle webinars starten om 15.00 uur en duren ongeveer een uur.

Webinars die u niet bij kunt wonen, maar wel graag wilt zien, zijn achteraf te bekijken via de website Sterkberoepsonderwijs.nl

Kosten

Deelname is gratis.

Aanmelden 

U kunt zich aanmelden via onderstaande link. Een week voor de webinars ontvangt u dan een link voor deelname. Er worden bij de webinars veel deelnemers verwacht, daarom wordt u gevraagd uw vragen bij aanmelding te vermelden.

Direct aanmelden