Op 24 november organiseert Onderwijsgeschillen met het ministerie van OCW het WMS congres. Het congres vindt zowel fysiek plaats in de ReeHorst in Ede, als online via het virtuele evenementenplatform Let’s Get Digital. Voor de fysieke bijeenkomst is er plaats voor 100 deelnemers; voor de online bijeenkomst is er plaats voor 500 deelnemers. Op het congres staat Wendbare medezeggenschap centraal en is er aandacht voor de positie van de medezeggenschap bij kansengelijkheid, ethische keuzes en inclusiviteit. Daarnaast komen de actualiteiten en alle basics voor ieder MR-lid aan bod.

Inschrijven

Aanmelden voor de fysieke of online bijeenkomst kan uitsluitend individueel online via de congreswebsite. U hoeft bij uw aanmelding nog geen workshopkeuze te maken. Dat kan op het moment zelf. Bij fysieke deelname kiest u ter plaatse welke workshop u wilt volgen. Bij deelname aan de online bijeenkomst kiest u als u ingelogd bent welke workshops u wilt volgen.

Neem hiervoor van tevoren het workshopoverzicht door en maak voor jezelf alvast een top 3 van workshops die je in de twee rondes wilt volgen. Let op: de workshops verschillen per ronde!

Kosten

Fysieke deelname in de ReeHorst in Ede € 99,-  en € 65,- voor online deelname. Op de website van buro Bombarie leest u hierover alle relevante informatie. 

Programma:

10.00 uur Opening: Medezeggenschap anno 2021! - Cécile de Vos, directeur-bestuurder Onderwijsgeschillen opent het congres samen met OCW en Sterk Medezeggenschap
10.15 uur Keynote van Minchenu Maduro – de medezeggenschap in beweging!
10.45 uur Korte pauze
10.50 uur Workshops ronde 1 (60 minuten)
11.50 uur Lunchpauze – netwerken – bezoek informatiemarkt (zowel live als online)
12.45 uur Workshops ronde 2 (45 minuten)
13.30 uur Korte pauze
13.40 uur Wrap-up
13.45 uur Einde

Direct aanmelden