Honderden meubelstukken gratis verkrijgbaar

21 november 2019

Door de verhuizing van Philips Benelux zijn honderden meubelstukken over en gratis verkrijgbaar voor scholen. Er zit alleen één maar aan: de meubels moeten als één partij overgenomen worden. Philips wil dat om de logistiek overzichtelijk te houden en de kosten zo laag mogelijk.

Het gaat om een grote partij van enkele honderden stoelen (niet verrijdbaar), rond de 100 tafels en ook rond de 100 kasten. Daarnaast wat kleinere hoeveelheden items als kapstokken, lampen, kleine keukenapparatuur. Alles bij elkaar een hoeveelheid van één of twee vrachtwagenladingen. Zie foto’s van de stoelen, tafels en kasten. De meubels verkeren in goede staat.

Als een school(bestuur) interesse heeft voor deze lading, dan kan hij zich melden bij Nico van Zuylen via nicovanzuylen@vo-raad.nl. Zoals altijd bij dit soort zaken, is er haast bij. Philips wil over 2 tot 3 weken hom of kuit.

kast

stoel

tafel

Als een school voldoende opslagcapaciteit heeft, maar niet alle meubels kan gebruiken, zouden de overtollige meubels misschien hun weg naar een andere school kunnen vinden.