Docentenpanel

De VO-raad nodigt docenten uit om deel te nemen aan het VO-raad docentenpanel. Docenten krijgen een paar keer per jaar een vragenlijst over een actueel thema waarover ze hun mening mogen geven.

Waarom deelnemen?

  • Het panel biedt docenten de gelegenheid om hun mening te geven over maatregelen en actuele thema’s in het voortgezet onderwijs. De VO-raad neemt deze meningen mee bij het formuleren van zijn standpunten, adviezen en beleid. Als docent kunt u hier dus (indirect) invloed op uitoefenen.
  • Deelnemers ontvangen achteraf een terugkoppeling van de resultaten van de onderzoeken die ook voor hun school zeer interessant kunnen zijn. De VO-raad koppelt terug wat met de input wordt gedaan en welke rol die heeft gespeeld in onze besluitvorming.

 

Hoe werkt het VO-raad docentenpanel?

  • Alle bevoegde docenten die werkzaam zijn in het voortgezet onderwijs kunnen zich aanmelden voor het VO-raad docentenpanel.
  • Panelleden krijgen enkele keren per jaar per e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan een kort online onderzoek (vragenlijst) over een actueel onderwijsthema.
  • Alle antwoorden blijven anoniem en worden niet gebruikt voor andere doeleinden. We behandelen de gegevens strikt vertrouwelijk. Zie ook de privacy statement.
  • Panelleden zijn geheel vrij om deel te nemen aan onze onderzoeken, er is geen enkele verplichting.
  • Uitschrijven kan op elk moment.

 

Onafhankelijk onderzoeksbureau

De onderzoeken worden opgezet en uitgevoerd door MWM2, een onafhankelijk bureau gespecialiseerd in online onderzoek.

Schrijf u in

 

 

Schrijf u in voor het VO-raad docentenpanel. Na aanmelding ontvangt u een e-mail met een inlogcode en wachtwoord, waarmee u kunt inloggen op uw persoonlijke profielpagina. U krijgt een korte vragenlijst voor enkele achtergrondgegevens.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over het docentenpanel? Bekijk de veelgestelde vragen (pdf) of stuur een mail naar: vo-raad@mwm2.nl.