Jan van der Meij, schoolleider bij project Schoolleidersplatform

31 maart 2022

Samen met zes schoolleiders die nauw betrokken zijn geven we steeds meer vorm aan een schoolleidersplatform. We stellen Jan van der Meij graag aan je voor, directeur van het Alma College in Almelo.

Wie is Jan?

Jan is een enthousiaste verbinder met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij heeft een achtergrond als docent, onderwijsontwerper en onderzoeker en ruime leidinggevende ervaring. Vanuit zijn betrokkenheid bij meerdere landelijke initiatieven heeft hij een brede blik ontwikkeld op het ‘krachtenspel’ in de vo-sector.

Wat gaat Jan doen binnen een schoolleidersplatform?

Jan gaat samen met anderen werken aan het stimuleren van een sterke beroepsgroep van schoolleiders, die bezig zijn met hun professionalisering, hun eigen kwaliteit én de kwaliteit van de beroepsgroep. Hij gaat daarover graag met jou in gesprek in dialoogsessies!

Jan's doel

“Ik kijk uit naar een plek waar je als schoolleider kunt vinden wat je nodig hebt voor je beroep. Eén platform waar alles te vinden is; zowel op het gebied van professionalisering, nieuws, de beroepsgroep, netwerken als ook de positie van de schoolleider en het kunnen meedenken over beleid en uitvoering van het onderwijs.”