Wil jij dit schooljaar werken aan het welbevinden van leerlingen? Kom dan naar de activiteitenmarkt Welbevinden en maak kennis met verschillende Gezonde School-activiteiten rond dit thema.

De activiteitenmarkt wordt georganiseerd door Gezonde School. Op de markt kun je in gesprek met aanbieders van Gezonde School-activiteiten zoals School-Wide Positive Behavior Support (SWPBS) en de Happyles. Ook ontmoet je andere (onderwijs)professionals en Gezonde School-adviseurs.
 

Gezonde School-activiteiten
Met de Gezonde School-activiteiten leren leerlingen kennis en vaardigheden aan voor een gezonde leefstijl. Lees meer over Gezonde School en Gezonde School-activiteiten.


Datum 

Woensdag 11 oktober 2023 

Locatie

Sport College Utrecht van ROC Midden Nederland - Stadion Galgenwaard, Herculesplein 285, Utrecht

Voor wie 

(Onderwijs)professionals en Gezonde School-adviseurs die met de Gezonde School-aanpak werken aan welbevinden in het po, so, vo of mbo, of hiermee willen beginnen.

Programma

  • 13:30 Inloop
  • 13:45 Plenaire opening door Gezonde School & Welbevinden op School, het kennis- en ondersteuningsprogramma van het Trimbos-instituut en Pharos
  • 14:10 Ronde 1: in gesprek met elkaar op de markt
  • 15:00 Plenair onderdeel: voorbeeld uit de praktijk
  • 15:25 Ronde 2: in gesprek met elkaar op de markt
  • 16:30 Plenaire afsluiting: Gezonde School en aanbieders van Gezonde School-activiteiten beantwoorden vragen van bezoekers.
     

Kosten 

Geen 

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 14 september aanstaande. 

Direct aanmelden