Durf jij je grenzen te verleggen en inclusief te werken aan internationalisering, taal en wereldburgerschap? Op zoek naar nieuwe ideeën om al je leerlingen de kans te geven de wereld en elkaar te leren kennen? Nuffic organiseert op 6 november 2024 de conferentie Grensverleggend leren.

Grensverleggend, taal en voor iedereen: dat zijn de thema’s waarmee deelnemers aan de slag gaan. Hoe omarm je diversiteit in je klas en werk je daarmee aan wereldburgerschap? Op welke manier draagt dit bij aan de ontwikkeling van al je leerlingen? Welke rol speelt taal en hoe ga je goed om met meertaligheid in je klas? Hoe zorg je ervoor dat al je leerlingen een internationale ervaring op kunnen doen?

De nieuwe bijzonder hoogleraar wereldburgerschap en tweetalig onderwijs Dave Ensberg-Kleijkers stelt zich in het ochtendprogramma voor en je komt erachter wie dit jaar de Ster in Wereldburgerschap Prijs mee naar huis neemt. Het middagprogramma is een breed programma aan (werk)sessies over de thema's.

Programma en locatie

De conferentie vindt plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

10.00 uur Ontvangst, koffie en Inspiratieplein
11.00 uur Plenaire tafelsessie
12.30 uur Lunch en Inspiratieplein
13.30 uur Festivalmiddag
16.30 uur Afsluiting en borrel (tot 17.30 uur)

Voor wie

Deze dag is gericht op leraren, coördinatoren, schoolleiders, bestuurders uit het primair en voortgezet onderwijs, inclusief het speciaal onderwijs. Uiteraard zijn andere geïnteresseerden ook van harte welkom.

Kosten en aanmelden

€ 165 voor reguliere deelnemers
€ 50 voor leraren in opleiding
Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

Direct aanmelden