Op 14, 15 en 16 december 2017 komt een aantal vo-bestuurders op Terschelling bij elkaar om tijdens een ’48-uurse’ in gesprek te gaan over hun professionele identiteit en expertise en ervaringen uit te wisselen. Samen met een bijeenkomst (’32 uurse’) op 16 & 17 februari in Rotterdam is dit het startpunt van een nieuw leernetwerk voor bestuurders, bedoeld om een impuls te geven aan hun professionele ontwikkeling.

Bij aanmelding voor de bijeenkomsten zal een telefonische intake plaatsvinden, waarna u definitief bent toegelaten tot dit leernetwerk. Er is plek voor maximaal 12 bestuurders.

Data en locatie

De kick-off 48-uurse vindt op 14, 15 en 16 december 2017 plaats op het Waddeneiland Terschelling. Op 16 en 17 februari 2018 vindt een tweede bijeenkomst (32-uurse) plaats in Rotterdam.

Kosten

De kosten voor de startbijeenkomsten (48-uurse en 32-uurse) bedragen in totaal 900 euro per deelnemer (incl. btw). De ontwikkeling van dit leernetwerk betreft een pilot, er is daarom sprake van een gereduceerde deelnemersbijdrage. Deze kosten zijn inclusief overnachtingen en maaltijden en inclusief vervoer vanaf Zwolle naar Terschelling en terug.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het formulier op de website van de VO-academie.

Meer informatie

Zie voor meer informatie de website van de VO-academie. Voor meer informatie over het programma kunt u daarnaast terecht bij Sam Terpstra (s.terpstra@reggesteyn.nl , 06-46270533) of Leonie Schouten (leonieschouten@vo-academie.nl).